Overslaan naar content

Business Developer België 🇧🇪

Op locatie
  • Turnhout, Vlaams Gewest, België

Functieomschrijving

Recycling Partners Belgium, onderdeel van Seenons en gevestigd in Turnhout, is gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor het totale afval- en materialenbeheer van (middel)grote ondernemingen. Recent bundelden we onze krachten om uit te groeien tot hét Europese platform voor circulair afvalbeheer.


Om onze ambities te realiseren, zijn we op zoek naar een ambitieuze Business Developer België (Large Accounts).


Je verduurzaamt grote ondernemingen met ons kwalitatief afval- en materialenbeheer.

  • Je krijgt energie van actieve prospectie en netwerking. 
  • Je overtuigt vooral grote bedrijven over gans België, en op termijn Luxemburg en Noord-Frankrijk, om te kiezen voor duurzaamheid & inzicht. Frans spreken en schrijven is dus een must!
  • Je identificeert en creërt opportuniteiten binnen de verschillende sectoren waarin we actief zijn om de groei van het bedrijf te verzekeren. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de uitbouw en ontwikkeling van nieuwe marktsegmenten.
  • Je werkt nauw samen met verschillende collega’s en partners om onze oplossingen voor te stellen en daadwerkelijk te implementeren.


Werk mee aan de toekomst van morgen.

  • Je trekt mee aan de kar in een B Corporation. Een label dat we met trots dragen. We zijn een transparante organisatie met impact op omgeving en milieu. We zetten sterk in op lokale, sociale initiatieven en duurzaamheid.
  • In onze gedreven scale up omgeving krijg je veel verantwoordelijkheid, ruimte tot initiatief én vrijheid om de organisatie mee vorm te geven. The sky is the limit!
  • Je wordt warm ontvangen in een collegiaal team van doeners met een passie voor circulaire economie en duurzaamheid. Glijdende uren, thuiswerk en 12 ADV-dagen dragen bij aan je work-life balans.
  • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen, Stock Appreciation Rights (SAR’s) en een bedrijfswagen.

Vereisten

Ben jij een echte doener met commerciële drive?

Je hebt ervaring in een commerciële rol binnen een B2B-context. Je bent bedreven in het luisteren naar de behoeften van klanten en weet consequent de toegevoegde waarde van onze benadering te benadrukken. Ervaring in de afval-, recyclage- of logistieke sector is een pluspunt. Daarnaast beschik je over sterke analytische en communicatieve vaardigheden. Je kunt vlot schakelen tussen Nederlands, Frans en Engels.

of

Application process

Our office

Seenons B.V. Danzigerkade 5B 1013AP Amsterdam

Follow us